הגרסונייר קיבל בשבוע האחרון המלצה מכמה כיוונים במקביל על מגזין גרמני חדש, המיועד לגברים, תחת הסלוגן של Männer mit Geschmack (גברים עם טעם).
פרינט? לגבר עם טעם טוב?? עם ארבעה סוגי נייר??? הגרסונייר מיד הסתקרן, חיפש למשש, עד שהבין כי במגזין "בּיף" (טוב השם כבר הסגיר את תוכנו) לא תמצאו המלצה על חליפות גברים או תצוגה של קולקציות סתיו-חורף הקרוב אלא את כל מה "שהגבר המודרני צריך לדעת על אוכל".
המגזין, על פי פרסומים זרים , פונה לגרסוניירים בני שלושים ומעלה ומסביר להם (בגרמנית) איך להבחין בין ניחוחות יין שונים, איך לבשל ארנבת (הומאז' לגרסונייר משנות השמונים?) ולמה הוויסקי הכי טוב עולם הוא יפני ולא סקוטי. פּרוֹסט.
פרינט? לגבר עם טעם טוב?? עם ארבעה סוגי נייר??? הגרסונייר מיד הסתקרן, חיפש למשש, עד שהבין כי במגזין "בּיף" (טוב השם כבר הסגיר את תוכנו) לא תמצאו המלצה על חליפות גברים או תצוגה של קולקציות סתיו-חורף הקרוב אלא את כל מה "שהגבר המודרני צריך לדעת על אוכל".
המגזין, על פי פרסומים זרים , פונה לגרסוניירים בני שלושים ומעלה ומסביר להם (בגרמנית) איך להבחין בין ניחוחות יין שונים, איך לבשל ארנבת (הומאז' לגרסונייר משנות השמונים?) ולמה הוויסקי הכי טוב עולם הוא יפני ולא סקוטי. פּרוֹסט.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה